Arbeidsrecht
Personen- en Familierecht
Erfrecht
Contractenrecht en Contractmanagement
Incassopraktijk
Huurrecht
Faillissementsrecht

Erfrecht

Het overlijden van een familielid of dierbaar persoon brengt meer met zich mee dan het verlies op zich. Met of zonder testament zal een verdeling van de nalatenschap moeten plaatsvinden. Veel geschillen ontstaan op het moment dat de verdeling plaatsvindt. Erfgenamen leren mekaar pas echt kennen als ze om de emotionele erfenistafel zitten.

Meyer Law Mediation biedt juridische ondersteuning omtrent alle aspecten van het erfrecht. Voor advies bij een conflict over de erfenis  -of om juist een conflict te voorkomen- bent u bij ons aan het juiste adres. Bemiddelen, procederen, onderhandelen of het opstellen van documenten kan een hoop juridisch gedoe oplossen. Een goede reden dus om u vakkundig en op een prettige manier te laten bijstaan. Een duidelijke uitleg van de mogelijkheden hoort daarbij. Wij staan voor u klaar!

Tip!

Wel eens gedacht aan een onafhankelijke executeur? Dit heeft als voordeel dat de afwikkeling van een testament snel, zakelijk en professioneel gebeurt. De nabestaanden worden niet lastig gevallen en de kans op conflicten binnen de familie is kleiner. Neem contact met ons op!

MfN-Logo
 MfN-registermediator
Developed with QwikZite (version 1.12)