Arbeidsrecht
Personen- en Familierecht
Erfrecht
Contractenrecht en Contractmanagement
Incassopraktijk
Huurrecht
Faillissementsrecht

Incassopraktijk

Hoe vervelend is het als uw zakenrelatie uw rekeningen niet of niet tijdig betaalt?

Met een brede incassopraktijk, waarbij uw uitstaande vorderingen zowel via het gerecht, als buiten de rechter om kunnen worden geïnd, kan Meyer Law & Mediation u van dienst zijn. Veelal wordt gewerkt vanuit het "No cure no pay-principe", tegenwoordig ook bekend als "No win, no fee".

Vanuit expertise kunnen wij voor u in kaart brengen op welke wijze u uw vordering het beste kunt incasseren. Soms werkt een milde aanpak en soms hebben agressieve incassomethoden een beter effect. Wij hebben nauwe samenwerkingsbanden met deurwaarderskantoren, zijn uitgerust met accurate renteberekeningsprogramma’s en beschikken over ruim voldoende kennis van het beslag- en executierecht.

Wij adviseren ook over het verbeteren van uw incassobeleid en kunnen u van dienst zijn bij het treffen van preventieve maatregelen. Zo behoudt u de nauwe relatie met uw klant, beschermt u de continuïteit van uw bedrijf en houdt u uw eigen liquiditeit op peil.

Uw vordering innen we met grote zorgvuldigheid. Van begin tot het eind houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen in uw dossier.

 

MfN-Logo
 MfN-registermediator
Developed with QwikZite (version 1.12)