Michele N. Meyer
Tarieven
Algemene voorwaarden

Tarieven

Meyer Law & Mediation werkt op basis van een vooraf overeengekomen prijzen. Naast dit honorarium dient er ook rekening te worden gehouden met kosten van derden, zoals griffierechten, kosten in verband met deskundigen, getuigen of deurwaarders bij gerechtelijke procedures. Van te voren wordt een inschatting gemaakt van de te verwachten kosten.

INTAKEGESPREK
Het is raadzaam om eerst een intakegesprek te hebben. Tijdens zo'n gesprek wordt uw casus uiteengezet. Uw rechtspositie, de verschillende manieren van beslechting, de procedurele aspecten en het prijskaartje worden onder meer in kaart gebracht. Een intaketarief duurt circa 45 minuten en kan op korte termijn plaatsvinden. Informeer naar de beschikbare momenten voor een intakegesprek.

FIXED PRICES
Om onze clienten zo veel mogelijk helderheid te verschaffen, afhankelijk van het geval, maakt Meyer Law & Mediation vaste prijsafspraken zoals fixed fees en capped fees. Daarmee stappen we af van het traditionele uurtje-factuurtje voor de meeste juridische diensten.

ABONNEMENT
Ondernemers die geregeld van onze juridische diensten gebruik maken, kiezen voor een abonnement. Afhankelijk van de behoefte, wordt een abonnement met een vaste maandprijs afgesproken. Een voordelig prijsmodel voor veel ondernemers!

 

MfN-Logo
 MfN-registermediator
Developed with QwikZite (version 1.12)