Arbeidsrecht
Personen- en Familierecht
Erfrecht
Contractenrecht en Contractmanagement
Incassopraktijk
Huurrecht
Faillissementsrecht

Rechtsgebieden

Van geboorte tot aan de dood hebben we te maken met handelingen die juridische gevolgen hebben. Denk aan handelingen als samen een kind krijgen, het erkennen van het (ongeboren) kind, aangifte doen bij geboorte, het ouderlijk gezag regelen, in het huwelijksbootje stappen, of uit elkaar gaan. Maar ook het aanschaffen van producten, het inhuren van diensten, het kopen, verkopen, verhuren of huren van kantoorruimte of een woonhuis, het aangaan, wijzigen of beëindigen van een dienstverband, het opzetten van een eigen bedrijf, of de overname van, dan wel fusie met een andere onderneming hebben juridische consequenties. Allemaal verbintenissen die bij het aangaan, het van kracht zijn en bij het beëindigen daarvan goed geregeld moeten zijn.

Op verschillende rechtsgebieden binnen het civiele recht kunnen wij u van dienst zijn. Meyer law & Mediation heeft veel know-how op het gebied van het adviseren, procederen en conflictbemiddeling als het gaat om familierecht. Maar ook arbeidsrecht is een rechtsgebied waarvoor zowel werkgevers als werknemers verzekerd zijn van deskundige rechtsbijstand.
Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij Meyer Law & Mediation terecht voor gespecialiseerde (rechts)hulp. Van het opstellen van algemene voorwaarden, het reviewen, interpreteren van en procederen over verschillende bestaande contracten tot aan het uitvoeren van incassozaken met de nodige beslagleggingsprocedures of aanvragen van faillissementen.

Samen met u bepalen we de juiste aanpak en zoeken we naar de best mogelijke oplossing voor uw juridisch vraagstuk.

Voor vrijblijvende informatie neemt u gerust contact met ons op.

MfN-Logo
 MfN-registermediator
Developed with QwikZite (version 1.12)